Bejelentés


KORAL-TEKKI Diving School. A minőség fontosabb a mennyiségnél.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlapon

Tisztelt Érdeklődő !

Búváriskolánk, a KORAL TEKKI  Búváriskola 1996 óta működik. Kezdő szinttől  egészen a hivatásosig (DM) képzünk búvárokat. Képzett búvárok részére merülési lehetőséget biztosítunk.
Fő célunk a minél biztonságosabb, alapos ismereteket biztosító  búvároktatás és a természet, főleg a vizi környezet megóvása.
Céljaink elérése érdekében - a tanulók minél magasabb szintű oktatása és biztonságának növelése érdekében - folyamatosan képezzük magunkat és bővítjük búvároktatói csapatunkat. Iskolánk elsősorban CMAS rendszerben oktat, de nyitott más (PADI, SSI, DIWA, ILS TDI, BSAC és IANTD ) rendszerek felé  is. Részletesen az Árlista 2015 menüpontban.

Vezető Oktató: Krizsán András Dipl.Ing

Műegyetemet végzett mérnök és a minőségközpontú oktatás híve.
Minden esetben személyesen részt vesz mind az oktatásban, mind túrákon. Mottó:”Megmutatom és Te is csináld  meg”
Angolul folyékonyan, horvát nyelven alapfokon beszél. Képzett és gyakorlott tengeri hajós, mindenfajta vízi- és szárazföldi járművet el tud vezetni.


Két évtizedes, ebből 10 év külföldi bázisokon szerzett gyakorlattal rendelkezik.


Képzettségek: CMAS 2 Stars Instructor 2 IH 054, PADI  Assistant Instructor AI #150152, ILS Rescue Diver Instructor, CMAS Deep Diver Instructor,PADI NITROX Diver, CMAS NITROX Intructor, CMAS Dry Suit Instructor, CMAS  Wreck Instructor, CMAS Children  Instructor, CMAS Night Diver, PADI Rebreather Diver, PADI Rescue Diver, DIWA Chief Scuba Diver, DAN Oxigen Provider, IANTD Advanced Nitrox Diver, Gas blender, Sportoktató.

Miért a C.M.A.S . rendszert ajánljuk elsőként? Mert a CMAS a legnagyobb hagyománnyal rendelkező nemzetközi búvárszövetség.  Nem tilt, hanem tanít, önálló, felkészült, ismereteit gyakorlatban is alkalmazni tudó búvárokat kíván képezni. Ezzel erős alapokat biztosít a további tanfolyamok elvégzéséhez.
Jelenleg Magyarországon  a CMAS alapfokú egycsillagos búvártanfolyamai adják az egyik legalaposabb képzést a hazánkban működő oktatási rendszerek közül.
A nemzetközileg is elismert teljes önállóságot biztosító kétcsillagos haladó, valamint a háromcsillagos merülésvezető-búvár tanfolyamok - és a közöttük előírt merülések - olyan széles körű elméleti és gyakorlati képzést adnak, amelyet máshol csak több speciális tanfolyamon lehet megszerezni.
A fokozatok megszerzéséhez előírt merülési szám, megszerzése kötelező (nem lehetsz egy nyár alatt oktató!).
A CMAS  non profit szervezet, mert nem a nyereséget, hanem a búvárok alapos felkészítését tartja a legfontosabbnak, s mivel a CMAS például mindössze két egymásra épülő tanfolyammal és legalább 25 merüléssel képez egycsillagos ("alapfokú") búvárból kétcsillagos (teljesen önálló "haladó") búvárt így nincs is szüksége annyi kártya kiadására.
Az európai gondolkodású CMAS nem tilt, hanem tanít. A CMAS rendszer ismeri a reális igényeket és egy kétcsillagos búvárt például - egyedülálló módon - további tanfolyam nélkül is felkészít 56 méter mélységig terjedő dekompressziós merülésre!

Kapcsolat:
Krizsán András Scuba Instructor
Mobil: +36 30 414 79 20
E-mail: koraltekkidiving@gmail.com, krizsanandras@vipmail.hu
Web :  www.koraltekki.hu

  


Hírek
Szárazruhás tanfolyam

Elméleti oktatás időpontjai: 2014.11.06. és 2011.11.08

tovább >>


Szárazruhás tanfolyam

Elméleti oktatás időpontjai: 2014.11.06. és 2011.11.08

tovább >>Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!